Over mijzelf

Ik ben een informatiespecialist uit het midden des lands die naast het eigen vak (zoeken, internet, boeken) geïnteresseerd is in de natuur, een hond (vroeger twee) heeft en van wandelen houdt.
Ik werk voor TNO op de locatie Soesterberg (research & development op Human Factors gebied), en daarvoor in een medische bibliotheek. Ik loop al een poosje mee en doe mijn best, en zeer tot mijn genoegen, om bij te blijven.

D aan t bloggen

Over zaken die daar verband mee houden en die ik tegen kom blog ik hier sinds februari 2007: over dingen waar ik tegenaan loop, wat ik leuk, interessant, opmerkelijk of goed vind, en ook waar ik wat moeite mee heb: ik wil kortom min of meer mijn leerprocessen beschrijven.
En misschien heeft een ander er ook nog wat aan.

Je hoeft het er niet mee eens te zijn: het is gewoon maar mijn mening en/of ervaring. Dit bloggen vind ik leuk, en naast mijn werkervaringen sluipen er ook her en der wat andere zaken die ik kwijt wil en/of belangrijk vind, en waarom ook niet.

Wil je me mailen? Doe dat gerust!

Een kijkje in de keuken
Ik probeer bij te blijven o.a. door:

11 thoughts on “Over mijzelf

 1. Dankje Jens,
  Tot nu toe bevalt het me goed: een makkie 😉
  Deze nieuwe versie heeft wat standaard opties die de oude niet had. En je kunt hem nu web-based hebben, dat scheelt ook.

 2. Hi
  You tweeted: MacAfee vindt Dropbox verdacht ….
  I understand a bit of Dutch because of being Afrikaans. Please why does McAfee think that Dropbox is suspect? Is it susceptible to viruses? The reason why I am asking is because I know one of our professors in IT has started to use it quite a bit and even blogged about it at: http://rabotha.wordpress.com/2011/02/14/are-you-using-dropbox-yet/
  Please let me know. Thank you and regards
  Jean

 3. Pingback: SharePoint2010 en metadata - Invenier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s