Gelezen : Was hij in de aanbieding?

Laat een reactie achter
Was hij in de aanbieding?

Was hij in de aanbieding?

De titel van dit boek doet vermoeden dat de inhoud zal gaan over het bekende thema van de schrijfster, namelijk die zaken die zowel vrouwen als mannen aangaan en waarover ze regelmatig van mening verschillen. Voor dit boek geldt dit maar ten dele, want de onderwerpen zijn heel divers. In 26 korte verhalen, varierend van 4 tot 7 pagina’s en als column geschreven, komen zaken aan de orde als taalproblemen, vreemd gaan, cosmetische chirurgie, oud worden, de werkster, de hik en roddelen. Het titelverhaal zelf heeft alles te maken met de vraag: ‘Waar vind ik een leuke man?’. De schrijfstijl van de bekende auteur (Amsterdam, 1950) kenmerkt zich door hilariteit, humor en scherpzinnigheid. De bundel zal bij veel lezers een glimlach van herkenning oproepen.
142 pages
Published 2009 by Atlas
ISBN13
9789025431754
rating 4 of 5 stars
status Read in January, 2013
review De titel van het boek klopt geheel niet met de inhoud: de uitgever doet haar onrecht met steeds dit soort titels te verzinnen… .
Het is een verzameling amusante verhalen die van een aardig inzicht in de psyche van de (hedendaagse) mens getuigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s