LibraryCampNL

Laat een reactie achter

Bibliotheekwerk is net een soort huishouden: ook nooit klaar. Daarom komen er ook een 80-tal gedreven collega’s op hun vrije dag bijeen om over t werk te praten: zaterdag 31 maart is er de eerste LibraryCampNL naar het succesvolle Britse voorbeeld LibraryCampUK  in het Kohnstammhuis van de Hogeschool van Amsterdam.

Het is een unconference: ben wel benieuwd hoe t gaat verlopen, eerlijk gezegd heb ik niets tegen goed georganiseerde conferenties met iemand die voor de groep staat met een boodschap en een PPT. Lekker duidelijk. 😉 .

Er zijn wel ideeën voor sessies en er is niet alleen taart maar zelfs een heel Cakecamp.  Ik ben niet zo’n kok, dus heb aangeboden te helpen met proeven.

Zoals te verwachten van de organisatoren hebben ze wel allerlei sociale media  uit de kast gehaald:

Bij de HvA is er alleen voor de onderwijsmensen een WiFi, dus dit keer geen live/life blogjes van mij waarschijnlijk, en op pad zonder laptop of grote tablet. De Galaxy Note neem ik natuurlijk wel mee…  je weet ooit nooit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s