Bibliotheken en het Digitale Leven, piepklein overzichtje Juni 2011

1 Reactie

Kan niet geloven dat er weer een maand voorbij is: en ik loop ver achter en moet zelfs nog een aantal zaken lezen van de items die ik bewaard heb. Mocht je interesse hebben: dit zijn de items die heb ik gepind in 201106 .

Daarvan heb ik al wel de meeste getaged: als je hieronder op het + tekentje achter de tag klikt  zie je de juni hits …  je mist wel mijn intelligente commentaar natuurlijk, en ik mijn mijn eigen reflectie trouwens, maar ik denk niet dat ik deze maand nog ga uitwerken 😉 .

apps  archives  articles  bekijken  bing  cloud  collaboration  conferences  copyright  curation  data  databases  dee’tjes  delicious  drm  dropbox  ebooks  economics  europe  facebook  google  help  history  hnw  information  internet  knowledge_management  knowledge_sharing  librarians  libraries  library_science  military  mobile  musea  nature  news  not  pinboard  privacy  psychology  publishing  quotes  research  science  searching  sharepoint  social_bookmarking  social_media  social_sciences  sociology  tno  twitter  videos  web2.0  websites  wikis

One thought on “Bibliotheken en het Digitale Leven, piepklein overzichtje Juni 2011

  1. Pingback: #fail « Zeemanspraat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s