9e ervaringen met de Samsung Galaxy Tab

Laat een reactie achter

Brr Bugs!
Tot nu toe had ik geen last van’ bugginess‘ en ‘freezes‘, maar sinds de vorige ‘ervaringen-post’ ineens wel en loopt de applicatie waar ik mee bezig ben ineens vast en moet Nu.nl gesloten worden.
Volgens mij is dat de ‘MMM widget’ van Samsung zelf -daar zit Nu.nl ook in-, want het nadeel van de ‘gewone’ Nu.nl widget is juist dat deze niet automatisch ververst wordt. Bovendien gaf die voorheen geen probleem.
Weg met MMM. Ik kan echt niet hebben dat een serieuze app als Newsrob het niet goed doet en zo’n onzin app de boel versjteerd.
Met de widget eraf loopt het allemaal weer veel soepeler. En  sneller, want het lijkt echt of alles wat trager verliep door MMM.

Verder met Digilezen
Toch maar een ander 1-cents artikel gekocht van Bol.com (1e hoofdstuk van Ronald Giphart’s nieuwste titel)  en dan blijkt het digitale lezen met de Digilezen app wel te gaan.  Er is dus blijkbaar iets mis met het downloaden van de eerste titel, maar je kunt hem niet uit het lijstje van ebooks halen. Dat is heel vervelend, want als je erop klikt, probeert hij wel te downloaden en krijg je een foutboodschap, maar er is geen manier om er vanaf te komen.
Dat stoort.
Er is wel een mapje ‘Bol’ met daarin een aantal bestanden, maar die zijn genummerd, je kunt niet zien wat het is. Een ervan heeft de extensie epub:  die kun je wel aanklikken, maar dan gebeurt er niets. Waarschijnlijk door de DRM die perse wil dat je hem in de Digilezen app zelf opent.
Helemaal niets spannends die app: font vergroten en hoofdstukken aanklikken, maar je kunt geen bookmarks zetten of aantekeningen maken.

Instant heart rate
Je hartslag meten: zo’n maffe app wil ik wel eens proberen. Je houdt je vinger voor de camera en hij meet je hartslag.  66 is de mijne nu, 3 minuten later 72.
Zou best kunnen, maar wat je eraan hebt weet ik niet. Het zou handiger zijn als-ie je bloeddruk zou meten, maar dat valt niet mee denk ik 😉 .
Evengoed handig gedaan.

Elsevier
De Elsevier app is gewoon de mobiele versie van de site Elsevier.nl. Niets spannends, maar als j e daarin geïnteresseerd bent heb je er een icoontje aan.

Samsung Galaxy Tab …
Dat is een icoontje waar je kunt kiezen uit:

  1. Samsung Galaxy SMSImg
  2. None

Wat moet ik daar nu weer mee?

App Wall Free
De mobiele app wand is wel heel handig: daar maak ik maar een apart postje van.

———

Zie eerdere Galaxy Tab ervaringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s