NVB 09 : opening

Laat een reactie achter

Opening congres Verbinden op inhoud.

Mooi hoor:  er is een Twitterfontein van Ebsco en een van de NVB,   de zaal zit vol, de Twub lopen ook en de Wifi doet het. Veel mensen zijn er :  rond de 1000, veel bekenden ook . Hans de Man neemt nog steeds foto’s constateert Nummer 14 en volgens mij maakt Jaap films.  Ritanila zet haar foto’s meteen online.
Leuk zo’n combinatie van Tweets en andere gebeurtenissen.

Nu maar hopen dat de zieken thuis gebleven zijn:  Maarten van Veen is ziek geworden, zijn praatje gaat niet door dus, jammer.

Bart van der Meij staat voor een groot scherm met een schakel erop: dat is wel tekenend voor wat we willen zijn. De mens staat centraal, en we realiseren ons wel eens te weinig  dat wij de tussenschakels zijn. Applaus voor mensen die hard gewerkt hebben aan vernieuwing NVB.

Theater Mirjam Mare vertelt sprookje over verandering. Nieuw vuur verwerven is niet  zo gemakkelijk: vereist een herijking van het nieuwe leven. Moeder geeft kind popje voor ze sterft: Russisch Assepoester /Hans en Grietje verhaal.  Concept ‘bibliotheek en verhalen vertellen’  is in, en ze vertelt leuk, maar het duurt te lang en voor mij hoeft t nu even niet. Was ik maar buiten naar de stand Social Media van de studenten gaan kijken.

Op naar t moderne sprookje van Bas Haring…: hier is Bas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s