Opening congres sociale netwerken

Laat een reactie achter

Aanvankelijk wat gedoe over wel of niet toegang tot de wifi. Essentials heeft 10 kaarten geregeld, en de dongel heeft ook bereik. Ongelooflijk dat zo’n instelling als WTC geen algemene wifi toegan gheeft: dat hoort er toch bij tegenwoordig.

10.00 – 10.15 Opening door dagvoorzitter Bart van der Meij

Bart is: Crealist, Catalyst, Management Consultant; focus on Strategy and Professional Knowledge. Zegt hijzelf. En heftig betrokken bij de NVB. Website.

Het Congres Sociale Netwerken is opgezet voor professionals zoals bibliothecarissen, kennismanagers, informatiemanagers, documentmanagers en informatie-analisten, die op dit congres uitvoerig geïnformeerd worden en kennis maken met sociale netwerken binnen en voor organisaties.

Er wordt heel veel genetwerkt: iedereen die Paul de Leeuw volgt kent Twitter tegenwoordig. Devaluatie van de term vrienden: maar eigenlijk weten mensen best wie hun v rienden zijn en wie niet.

Doel vandaag: waarom doe je het en met wie. Wat laat je van jezelf zien.

Nav vraag van Bart: bijna iedereen is op LinkedIn, veel twitteren en een aantal zitten op Hyves.

Leest  Marcus Aurelius voor: de mening van anderen over omnszelf is belangrijker dan die van onszelf, raar eigenlijk. Maar dat geeft wel aan hoe belangrijk netwerken zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s