Tabbloid

2 Reacties

HP komt met een optie waar ik wel om moet lachen: Tabbloid.

Turn your favorite feeds into a personal magazine

Een site waar je een (of meer) feeds kunt ingeven voor toezending naar je email adres: dan krijg je een krantje met de teksten naar keuze in je mailbus. Je hoeft je niet te registreren en het werkt heel gemakkelijk: ik heb er een voor Docuticker van vandaag gemaakt: Docuticker 5 nov 2008

Het nut ervan ontgaat me wel een beetje: ikzelf wil niet zo graag mijn feeds in de mail ontvangen, en al helemaal niet als PDF die je moet printen.  Je bent in elk geval de links kwijt: in deze ‘generate your current issue’  versie althans wel, en dat is een fors nadeel.

Er zijn meer van dit soort sites om een eigen krantje te maken van feeds of een blog:  FeedJournal bijvoorbeeld. Daarmee heb ik er eens een van mijn blog gemaakt (28 augustus): ook hier weer geen links. Voor Firefox heb je Feedly, maar die is niet web-based en moet je weer downloaden.

Waarschijnlijk zullen er wel toepassingen voor te bedenken zijn trouwens 😉 , maar ik doe er verder maar even niet zoveel mee.

Aanvulling: LOL wat een tijdsverwarring: ik had de update op 1.00 AM gezet, krijg hem nu 23.20 in de bus met als tijdstip 17.11.  Inderdaad zonder links en met een keurig link om af te melden, netjes.

2 thoughts on “Tabbloid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s