OCN2008 Alle Tweets verzameld van dag 2 en iets erna

5 Reacties

Als Erwin Blom een boek heeft over zijn Twitter berichten van een jaar, moet het mij toch ook lukken om dat in een blogpost voor elkaar te krijgen. Laat ik eens proberen alle Twitter berichten waar ‘OCN2008’ in voorkomt op een rij te zetten: de fontein (zie Guus bericht) werkt nl maar voor een korte periode en de zoekmachines ook. Ik heb ook naar OCN als zoekwoord gezocht, maar dat geeft veel te veel ruis. In totaal zijn het 45 pagina’s in http://search.twitter.com/, teveel voor een enkele post, dus ik maak er twee van , en begin zoals een goed Twitteraar betaamd aan het einde 😉 . Onderstaande het resultaat van 8 oktober, dag een (7 oktober) staat hier. Ikzelf vind het heel amusant, maar als er iets is wat je stoort, laat het me weten.  :

Lees van onder naar boven.

5 thoughts on “OCN2008 Alle Tweets verzameld van dag 2 en iets erna

  1. Pingback: OCN2008 Alle Tweets verzameld van dag 1 en ervoor « Dee’tjes: over internet, zoeken, bibliotheken, research en nog zo wat

  2. Pingback: Oktober 2008 aan de hand van de Tweets « Dee’tjes: over internet, zoeken, bibliotheken, research en nog zo wat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s