OCN2008: 7 Widgets

2 Reacties

Ik was niet bij Guus’ workshop, maar er waren een aantal mensen heel enthousiast bezig met het maken van toolbars, zoekboxjes en Netvibes universa.

Guus laat nog even de resultaten zien; zijn workshop is een beetje chaotisch maar wel gezellig verlopen, ook door de inhuizing van de lezing van Wowter.

Overzicht van gemaakt in Netvibes. Kijk naar de publieke pagina en als je wat wil toevoegen: stuur het aan Guus. Hij heeft een html boxje met code die je kunt  kopiëren in een andere zoekbox voor jezelf. Maak de toolbar en installeer hem: zie de bibliotheek20.ning pagina, geef tips over wat je eraan toe zou willen voegen en dergelijke.

Guus is van mening dat je vooral de dingen die geen geld kosten zoveel mogelijk moet spreiden. Als het wel geld kost, moet je heel goed uitzoeken voor je een keuze doet.

Vraag: hoe overtuig je je klanten. Guus is meer bezig met hoe overtuig je je medewerkers. Zijn mening is dat je iets nuttigs voor een klein groepje moet maken, en dat daarna pas uitbreiden. Project richting baas: hoe kunnen we je workflow verbeteren.

2 thoughts on “OCN2008: 7 Widgets

  1. Klopt Rita, dat is tamelijk eenvoudig en leuk om te doen en je hebt snel mooie resultaten.

    Ik heb er ook een gemaakt, maar die wil niet door de firewall van mijn werkgever komen, dus ontwikkel ik er niet veel meer aan. En dat is buitengewoon jammer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s