OCN2008: 1 Voorbereiding

Laat een reactie achter

Vandaag ga ik naar de Online conferentie Nederland: de OCN2008. In strijd met alle regels van het life bloggen heb ik niets voorbereid en geen sprekers en onderwerpen opgezocht (wat ik meestal wel doe) want ik ben net terug van vakantie.

Dus ga ik maar eens proberen of het wil lukken om een Twitterachtige blogserie op mijn weblog zelf te maken, want snel presenteren van wat er gebeurt is kicken voor jezelf (en leuk voor de thuis- en werkblijvers).

Het hoort niet om postings later al te intensief te editten, en bij elkaar te vegen, maar dat ben ik wel van plan en het leuke van bloggen is, onder andere, dat je maling aan regels kunt hebben en gewoon doen wat je zelf wilt 😉 .

De plaats van handeling is de RAI: dus over een half uurtje op pad met de metro.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s