Dans

Laat een reactie achter

Voor de website van de Databank Digitale Dagbladen worden in samenwerking met DANS functionele specificaties opgesteld. DANS voert in 2007 een onderzoek uit naar de wensen van de wetenschappelijke gebruiker van de Databank. Daarnaast zal veel aandacht worden besteed aan de vormgeving, waarbij de gebruikerswensen als leidraad dienen. Na het opstellen van de specificaties volgen de stappen van ontwikkelen, testen, aanpassen en uiteindelijk publiceren. Naar verwachting zal de eerste versie van de website in de loop van 2009 gereed zijn.

Beschikbaarstelling (KB bericht)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s