CIL2008: omgeving congres

Laat een reactie achter

Het Hyatt Regency en het Courtyard Marriott liggen naast elkaar op een klein afstandje van een drukke vierbaansweg. Hyatt is een heel mooi gebouw. Van binnen ziet het er echt prachtig uit, wat een mooie architectuur, en die liften zijn geweldig,

Alles is hier groot, zelfs de viooltjes in de bloembakken.

Toen we door een straat hierachter liepen, dachten we even dat de VU hier ook een filiaal had, maar dat bleek toch niet ’t geval ;- .

Hotel: we hebben geen kluisje of koelkast op de kamer, maar er is wel een zwembad, open vanaf 10.00. Dus na een dagje lezingen kunnen we ons even afspoelen. De ramen kunnen niet open want er is er airconditioning: zoals gebruikelijk wat lawaaiig af en toe, daar moet je aan wennen. Soms klinkt er ook behoorlijk verkeerslawaai: achter ons hotel rijdt er een metro.

Wij zitten aan een hele brede weg van wel 4 rijstroken met veel torenhoge gebouwen, vol glas en zo. Dwars daarop straat een straat die een heuvel op loopt met daarlangs kleine restaurantjes van allerlei soort die een Wild west indruk geven: van die lage vierkante gebouwtjes.
Bovenop de heuvel gaat de weg verder in een laan met grote witte vierkante huizen zoals je ze in de VS vaak hebt, met een fietspad ervoor, bomen en Amerikaanse vlaggen buiten. Dat is te groot om te fotograferen, maar als combinatie wel heel vreemd.

Volgens een collega op ’t werk is het hier altijd mooi weer, maar wij hebben tot nu toe elke dag regen gehad, maar koud is het evengoed niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s