Naar Kristalstad

Laat een reactie achter

Ons vliegtuig had twee uur vertraging bij opstijgen, maar daarna vlogen we rustig door, met voor elke passagier de keuze (op een eigen schermpje) uit muziek, film of ander entertainment. Luxe hoor! Gelijk maar ‘Enchanted‘ en ‘The golden compass’ gezien. Natuurlijk had ik wel een krantje mee, maar 8 uur vliegen is zo toch wel minder boooring dan ik verwacht had.

In Dulles werden we door heel vreemde star-wars achtige shuttle bussen afgehaald, die ook omhoog en omlaag kunnen als een giga lift, en voor verdere afhandeling naar de douane gebracht, waar we onze vingerafdrukken en een fotootje lieten afnemen. Uit mijn ooghoeken even Liesbeth en Gerard gezien, dus die zijn er ook.
Daarna met de taxi naar Crystal City.

We hebben daar wat rondgelopen, maar het geeft een hele vreemde indruk: heel brede wegen met weinig mensen. Alles is groot, zelfs de viooltjes in de bloembakken. We hebben wel een hele goede tapas bar gevonden trouwens 😉 .

Ons hotel geeft op vrijdag en zaterdag een ontbijt gratis: vanochtend hadden we hier dus gratis kunnen ontbijten zeiden ze, lekker handig. Ze hebben wel een koffiezet apparaatje, maar geen kluisje of koelkast op de kamer, dat is wel jammer.
Morgenochtend dus maar eerst naar de Starbucks achter ons hotel voor ik om 9.00 aan de cursus ga beginnen. Enfin, eerst maar eens proberen morgen op tijd wakker te worden, want mijn laptop geeft aan dat het 4.12 is en mijn wekker 10.12. Wel een lange dag zo.

En nu heeft WordPress ook nog hun dashboard design gewijzigd: op zich wel handig, maar in Firefox werkt nu de WYSIWYG editor niet goed meer en moet ik naar Explorer 7 uitwijken 😦 . (Gelukkig bleek dat de volgende ochtend opgelost 😉 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s