Voorbereiden voor CIL2008

2 Reacties

Deze week schrok ik even op door het bericht dat mijn aanmelding voor CIL2008 niet was doorgekomen: maar na een extra mailtje is dat toch goedgekomen. Die tussenvoegsels in Nederlandse achternamen zorgen voor de nodige verwarring, ook hierbij 😉 .

Op de officiële weblog van CIL gebeurt nog niet zoveel: je kunt je er als blogger registreren (naast de lijst op de WIKI) en de groene ribbon leggen ze dan voor je klaar. Natuurlijk heb ik dat gedaan, net als Ronald en Marianne: grappig idee dat ze daar voor je bezig zijn, en extra voorzieningen zijn nooit weg, zeker niet bij massa bijeenkomsten.

Ik ben verder al druk met voorbereiden: allerlei opladers verzamelen en apparatuur opladen (MP3, fototoestel, telefoon, laptop), verloopstekker regelen, kleine drogisterij artikeltjes kopen (altijd leuk). Zwempak niet vergeten want ons hotel heeft een zwembad 🙂 .

Maar belangrijkste natuurlijk: me door het programma worstelen, en uitzoeken wat ik wil gaan doen. 5 parallel sessies met daarnaast nog cybertours vergen wel enige pre-coördinatie. En daar ik (min of meer) live wil gaan bloggen moet ik me daar ook op voorbereiden. Om ter plekke snel uit de voeten te kunnen heb ik alvast info opgezocht over de sprekers die ik wil gaan horen. Een paar van hen hebben ook al voor de IL2007 opgetreden: daar was ik toen niet, dus ben blij dat ik dat zo kan inhalen.

Dinsdag avond is er de uitreiking van de InfoTubey awards: ben benieuwd hoe de collega’s uit Delft scoren!

Er is geen afsluitende bijeenkomst: dat vind ik wel jammer. Zo’n conferentie gaat dan een beetje als een nachtkaars uit. Op de ILI2007 was het praatje van Phil Bradley een aardige afsluiter van het geheel. Spijtig dat ze daar hem of Stephen Abram niet hebben gevraagd, die was ook zo inspirerend.

De temperatuur daar ligt tussen de 15 en de 20 graden: aardig weer dus.

Nog even een weekje werken en dan komen we eraan!

2 thoughts on “Voorbereiden voor CIL2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s