Ik heb het gehad met Furl!

3 Reacties

Ben ik een paar maanden geleden uren kwijt geweest om alle links in mijn website naar interessante websites en bestanden die ik verzameld had in Furl om te zetten omdat ze het linkmechanisme hebben veranderd, hebben ze dat nu weer gewijzigd, waardoor de links weer niet werken. GRRR.

Nu ben ik het zat.

In die tijd heb ik ook alles in Del.icio.us en in 2collab ingevoerd, dus die conversie is gedaan. 2collab is wat mij betreft nog net niet ver genoeg ontwikkeld dus die heb ik niet bijgewerkt, Del.icio.us wel. Nu ga ik maar definitief over… Jammer wel, maar hier heb ik echt geen zin meer in.

3 thoughts on “Ik heb het gehad met Furl!

  1. Pingback: Delicious in 2collab inlezen « Dee’tjes: over internet, zoeken en bibliotheken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s