Computers in Libraries CIL2008

2 Reacties

Van 6-9 april 2008 is in Arlington de Computers in Libraries 2008 (CIL2008) conferentie en ik mag er heen! De vorige jaren heb ik er erg goede dingen van gehoord, o.a. van Moqub en Gerard, dus ik heb er nu al veel zin in. Vandaag heb ik me ingeschreven en de rest volgt dan min of meer vanzelf : ik moet in elk geval zorgen dat ik mijn laptop kan opladen (want ben van plan te bloggen), en inschrijven in het hotel, vlucht regelen en dergelijke.
Voorafgaand zijn er pre-conference workshops en na afloop heb je zelfs nog post-conference workshops, maar dat laatste gaat me te ver: in plaats van na-werk te winkelen ga ik nog een dagje toeristje spelen denk ik. Waarschijnlijk ga ik wel een pre-conference workshop volgen: ik hoop dat er nog plaats is bij ‘Monitoring & Current Awareness: Mining Blogs & RSS for Research’ 😉 .

Ik ben vast van plan om zoveel mogelijk te bloggen: heb de tips van de lunch blogger waar Wowter het over had maar alvast doorgenomen. (Tot mijn genoegen had ik me de meeste daarvan al eigen gemaakt trouwens) en nu maar hopen dat het mijn pet allemaal niet te boven gaat 😉 .

2 thoughts on “Computers in Libraries CIL2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s