Picarta en RSS 3e vervolg

Laat een reactie achter

Eerder al schreef ik over het moeizame gedoe met de RSS feeds uit Picarta (hier, hier, hier en hier).

Op 24 oktober heb ik opnieuw een paar (2) eenvoudige zoekacties gedaan en daar een RSS abonnement op genomen via Google Reader. Een zoekactie naar ‘aids’ in de titel, en een naar ‘ human factors’ ook in de titel. Er loopt nog een derde die ik eerder had opgezet: naar ‘libraries’ in de titel. Alleen om te testen of er wat gebeurt: wel … weinig tot nu toe.

Op 4 december kwam er op alle drie de zoekacties 1 hit binnen, van de eerste twee zoekacties een uit 2005 en van de ‘libraries’ search een uit 2006, verder niets.

En vandaag ineens zomaar 14 hits op aids, 12 op ‘human factors’ en 4 op libraries. Wel allemaal oud: tussen 1984 en 2004. Zou er nu echt sinds 24 oktober helemaal niets over aids geschreven zijn? Lijkt me hoogst onwaarschijnlijk.

Het lijkt erop dat alleen wanneer Pica iets aan het onderhoud doet er ineens berichtjes verstuurd worden, maar betrouwbaar is dit geenszins. Voorlopig wacht ik eerst maar even af of er verder nog wat gebeurt voor dit aan te bevelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s