Tweetjes in de weblog

2 Reacties

Ik heb mijn Twitter account gelinkt aan deze weblog: de laatste 5 worden getoond plus een link naar de site. Deze Twittertjes gebruik ik meestal niet zozeer om te vertellen wat ik aan het doen ben, maar als mini-blog: een interessant onderwerp (met vaak een tinyurl naar een website) waar ik niet echt een logje aan wil wijden, maar dat ik toch even wil melden.

Op zich functioneert dat goed, en aan de statistiek is te zien dat er vaak op geklikt wordt! Meer dan die tekst die al getoond wordt zit er niet in, maar blijkbaar roept het toch om meer 😉 .

2 thoughts on “Tweetjes in de weblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s