NVB07: opening en verkiezing informatie professional van het jaar

Laat een reactie achter

In heel Nederland is er geen bibliotheek meer open: er zijn 1200 inschrijvingen! Maar die zijn niet allemaal aanwezig in de Schouwburg waar de opening is.

Act over beveiliging: wat valt er te beveiligen met 1200 bibliothecarissen? Hebben die massavernietigingswapens onder hun kleren? Kunnen ze wel gewoon afgeven bij de garderobe, want een terroristische aanslag op 600 biebmensen komt toch niet in de krant.

De verkiezing van de informatieprofessional van het jaar. We worden gevraagd om de mobieltjes aan te zetten: da’s weer eens wat anders, en de keuze te SMSen naar 3669. De kandidaten moeten zelf even vertellen waarom hun leidinggevende ze heeft genomineerd:

  1. Wouter Gerritsma
  2. Elke Spaanderman
  3. Femmy Veen

Quoots verwachtingen voor de toekomst: Mensen nieuwe technieken leren, in tijden van informatieovervloed is er werk zat voor IPers, mensen moeten steeds zelf zoeken en wij geven hulp op alle niveaus, mediatheek is centraal punt.

Wouter heeft gewonnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s