Morgen naar het jaarcongres

3 Reacties

Vroeg op dus, want ik wil de key note van Cor Molenaar niet missen. En de laptop mee, want ik heb beloofd om live te gaan bloggen: oef wat heb ik mezelf weer aangedaan… Maar misschien ga ik ook wel voornamelijk twitteren 😉 alles kan nog.

Na de keynote twijfel ik nog wat ik zal doen: voor Wouter, die de web 2.0 track leidt, en nu al zonder meer de Informatiespecialist van het jaar voor mij, hebben 200 mensen gekozen. Maar ik weet al wel iets van web 2.0, dus nu maar eens wat anders: kies ik voor Robin Murray van OCLC of voor ‘Het Vak’ waar ik, als rechtgeaarde belgofiel, een excuusvlaming in actie zou willen zien 🙂 ? Ik heb me wel ingeschreven, maar weet niet meer waarvoor, en gezien het aantal inschrijvingen zal het wel niet veel uitmaken.

In de middag informatie over de AIVD en daarna Jeroen Tegelaar (‘alles’ wordt digitaal immers). Ik hoop op de beurs ook nog wel wat leuks tegen te komen .. enfin, we zullen zien.

3 thoughts on “Morgen naar het jaarcongres

  1. Hahah,

    @Cor: wordt er alleen maar beter door 🙂

    @Jens: zoals ik al eerder zei; Gent (moeiteloos vergroot tot heel België) kan bij mij niet meer stuk! En als ik al TV kijk, kijk ik meer Canvas dan Nederland… 😉 Niet dat dat nou zoveel zegt, trouwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s