ILI2007: registratie (en sightseeing Londen)

Laat een reactie achter

Gisteravond aangekomen in Londen en meteen een plug kunnen kopen voor de telefoonoplader want ze hebben hier andere stekkers en het hotel heeft geen leenexemplaren. Mijn kamer heeft wel een internetaansluiting gelukkig, maar alleen over de kabel, niet WIFI (of alleen tegen extra betaling).

Vandaag geregistreerd voor de ILI2007 en verder een dagje besteed aan sightseeing. Het beste kun je dat doen met een bus: het was aardig weer dus met een ‘open top’ dubbeldekker rondgereden langs alle bezienswaardigheden. (Ook maf: als de ene open top dubbeldekker de andere inhaalt 😉 .)

Bij de Tower afgestapt en een boottochtje gemaakt tot de Big Ben, langs de Westminster Abbey naar Victoria street gelopen: gelukkig staat er zowat op elke oversteekplaats welke kant je op moet kijken, want je vergist je geheid.
En verder met een andere lijn, oa langs Oxford Street en Regent street, uitgestapt op Haymarket, over Picadilly circus: wat een mensenmassa… er lopen hier geloof ik meer mensen rond dan er schapen in Schotland zijn. Wat is Amsterdam dan een provincie stadje!
Erg prettig is dat er tegenwoordig terrasjes zijn: die had je vroeger helemaal niet. En buitengewoon lekkere koffiebars/winkels: Nero koffie, heerlijk, het lijkt Belgie wel!

En dit zijn dan de (geijkte) foto’s

Het hotel loopt vol met ILI deelnemers, er komen er ongeveer 200 vertelde de organisatie mij. We hebben de befaamde congrestas gekregen met de teksten en een aantal hand-outs in een boek (geen CDtje helaas), een klein boekje dat ook op internet full-text te vinden is: A little book of f-laws en een lijst deelnemers. Het zijn overheersend engelsen: van de Nederlanders ken ik alleen Guus, Ronald en Arjan.
Morgen om 9.00 present, maar niet life bloggend dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s