Google weigert te tonen – vervolg

1 Reactie

Een paar weken geleden meldde ik al dat Google weigerde een pagina te tonen: vandaag had ik het weer.

Maar nu weet ik wanneer het optreedt: ik zocht naar iets en die link bestond niet meer, dus probeerde ik de cache. Daarna kreeg ik weer deze 403 Forbidden melding.

De zoekactie had ik gedaan via de Toolbar, wat ik bijna altijd doe. Als ik echter de zoekactie opnieuw doe in Google.nl bijv, is het tonen van de cache geen probleem. Het ziet er dus naar uit dat de http://search.conduit.com/ actie de reden is … Want als je daar een zoekactie in doet, en je klikt op ‘ cache’ krijg je dezelfde foutmelding!
QED.

Toolbar beheerders: jullie zijn gewaarschuwd 🙂 .

One thought on “Google weigert te tonen – vervolg

  1. Beste Dee,
    De Google cache van zoekacties via een Conduit Toolbar geeft foutmeldingen volgens mij, omdat die Google cache er gewoon niet is.
    De Google zoekfunctie via de Toolbar is namelijk géén reguliere Google search, maar een “powered by Google”. Persoonlijk is dit het echt enige nadeeltje. Ik zou graag de “normale”Google willen óf zelf een zoekmachine kiezen, maar zoals je wellicht weet is het juist deze Google-powered search die geld “maakt” voor Conduit via gesponsorde adverts. Gelukkig blijft de laatstgekozen zoekoptie staan bij gebruikers, zodat er minimaal gebruik van gemaakt zal worden bij ons.
    Bedankt voor het leuke stuk over de Toolbar! groet,
    Guus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s