Problemen met Furl

6 Reacties

Ik heb een hele poos een furl account gehad, dat had mijn voorkeur boven deli.cio.us, maar door allerlei oorzaken daar poosje weinig aan gedaan. Nu wil ik het, gestimuleerd door het boekje van Phil Bradley, weer gaan oppakken en zoeklinks in mijn website gaan maken.

En mijn account is er nog, inclusief wat ik er allemaal ingezet had: ruim 350 links. Maar met de interne zoekmachine zijn ze niet meer te doorzoeken: alleen op Topics kan ik ze nog uitsplitsen. Door elke link in de ‘edit’ mode stuk voor stuk te openen en weer te bewaren kan ik ze opnieuw geindexeerd krijgen 😦 . Ik heb geprobeerd ze per set naar een tijdelijke topic te kopieren en terug, in de hoop dat daarmee een indexeer actie in gang wordt gezet, maar niet dus…
Ik heb Furl een berichtje gestuurd, maar nog niets gehoord.

Blijkbaar heb ik even niet opgelet, maar ik heb ook niets over grote Furl-problemen gehoord.aanvulling 2 oktober
Bericht van het furl team gekregen dat mijn account ge-herindexeerd wordt.
Een doorstart voor Looksmart dus hopelijk 🙂 .

6 thoughts on “Problemen met Furl

  1. Er schijnen wat verwikkelingen te zijn bij Looksmart/Furl. Je leest het hier http://groups.google.com/group/furl-users
    De helpdesk reageert niet. Ik heb al ettelijke mails gestuurd over de verslechterde zoekopties, geen reactie.
    Furl is evenwel mijn favoriete bookmarkmanager voor berichten in combinatie met Delicious voor weblinks. M.n. de geautomatiseerde attendeermogelijkheid (via subscribers) is volgens mij uniek in webland.
    Henk

  2. Pingback: Web 2.0 in mijn bibliotheek: Social bookmarking « Dee’tjes

  3. Pingback: Linken naar Furl topics « Dee’tjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s