Bradley over web 2.0 in je bibliotheek

Laat een reactie achter

Phil Bradley heeft een boekje geschreven: ‘ How to use Web 2.0 in jour library‘, en dat ben ik aan het lezen als voorbereiding voor de ILI2007, waar hij de closing key note ( Facing the Challenge of Web 2.0 as a Disruptive Technology) zal presenteren.

Aanvankelijk was ik wat weifelend: zo’n boekje veroudert natuurlijk snel, en ikzelf hou e.a.a. immers redelijk bij 😉 . Maar ik ben pas bij hoofdstuk 3 en heb nu al een paar ideetjes over hoe ik mijn eigen werksituatie kan verbeteren …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s