Google weigert te tonen

3 Reacties

Vandaag maakte Google het wel bont: had ik een zoekresultaat, wil doorklikken en krijg te horen (lezen) dat mijn actie op een door een machine geïnitieerde actie leek, en dat ik waarschijnlijk een virus had. ‘Gaat u maar even uw virusscanner gebruiken voor u verder mag Googlen‘ was de boodschap.

Nou ja… 😦 .

Ik deed het nog ook trouwens, en bleek (gelukkig haha) geen virus te hebben.

Wist niet dat Google zo overgevoelig was voor misbruik 😉 .

Google virus warning

Aanvulling: komt meer voor bij rare zoekacties (en check en check) en inderdaad gebruik ik FireFox. Maar mijn zoekactie was een heel gewone vraag naar een artikel: en vandaag kreeg ik het resultaat ook gewoon in beeld

3 thoughts on “Google weigert te tonen

  1. Pingback: Google weigert te tonen - vervolg « Dee’tjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s