Energieverspillende bedrijven

Laat een reactie achter

Vandaag de ‘Nuon herfstgids’ in de bus gekregen. Prachtig uitgegeven, met tips voor acties, wandelen, sporten, mooie foto’s. Op zich niets mis mee.

MAAR: je kunt zo zien dat er aandacht (dus geld) aan dit blaadje besteed is. Mijn geld, dat ik extra betaal voor de groene stroom, waar ze ook zoveel reclame voor maken (ook weer van mijn geld dus).

En ik wil van mijn energieleverancier alleen maar energie, net zoals ik van mijn ziektekostenverzekeraar ook alleen maar ziektekosten terug wil! Als ze geld teveel hebben, laten ze dan de prijzen omlaag doen.

Als we behoefte hebben aan tijdschriftjes, zijn we heel wel in staat om die zelf te kopen, dames en heren directieleden! En als jullie deze ongein ongevraagd kunnen uitgeven, heb je geld te veel: geld dat je eerst uit onze zak hebt geklopt! Terug ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s