Ender wint!

Laat een reactie achter

Edwin heeft op zbdigitaal een boekenquiz getipt. Voordeel van dit quizje is dat je het resultaat kunt aanpassen tot het naar je zin is 🙂 . In eerste instantie kwam er bij mij Watership down uit (heb ik een hekel aan), maar even een ander antwoord en ja hoor: ik ben mijn eigen favoriete SF boek 🙂 .


You’re Ender’s Game!
by Orson Scott Card
To you, most everything is a game. It’s summertime, and the living’s easy. Even when there’s a war on, it’s just a game to you. But even though you’ve historically been able to meet every challenge, there are some doubts about what lies ahead. Are you sure you’re up to the next test? Don’t forget to pay attention to your siblings.

(onzin natuurlijk 🙂 )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s