Periodicals reading room

1 Reactie

In verband met hun 105e verjaardag heeft Swets haar klanten uitgenodigd een ingelijste versie van hun ‘naive’ posters te bestellen. Dat is alweer een paar maanden geleden, en ik was het glad vergeten, maar vandaag kwam-ie dan: de ‘ Periodicals reading room’ een groot formaat poster uit 1979. En inderdaad ingelijst en al.

Inmiddels heb ik het merendeel van mijn tijdschriften elektronisch, net als de meeste van mijn diensten, maar ik vond het toch leuk:

periodicals.jpg

Dankjewel Swets! Het zijn vast moeilijke tijden voor jullie, en daarom waardeer ik dit kadootje extra.

One thought on “Periodicals reading room

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s