Klimaatverandering

Laat een reactie achter

Wordt het nou warmer of niet? Hebben de menselijke handelingen invloed op de CO2 uitstoot of niet? Wat gebeurt er nu eigenlijk met het ijs? Iedereen heeft er een mening over, en dat bevordert ook de scepsis en de borrelpraat, maar wat weet de wetenschap nu eigenlijk echt ? De New Scientist geeft gratis toegang tot hun nummer van 19 maart met als thema ‘ Climate change: a guide for the perplexed‘. Met daarin het artikel: The 7 biggest myths about climate change , waarin een aantal mythen en halve waarheden worden besproken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s