Bibliotheek gebruik door onderzoekers

Laat een reactie achter

Researchers’ Use of Academic Libraries and their Services, een Brits rapport van the Research Information Network and the Consortium of Research Libraries  (RIN en CURL) naar aanleiding van een onderzoek uit september 2006 en uitgekomen in april 2007.

a study to provide an up-to-date view on how researchers interact with and perceive academic library services in the UK. The project involved extensive canvassing of views from over 2250 researchers and 300 librarians

en de bijlage.

Hattip Resourceshelf ‘ Who needs libraries anyway’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s