Tweedehands boeken bij Bol

Laat een reactie achter

Bol.com is begonnen met de verkoop van tweehandsboeken, ook van particulieren. Even dacht ik dacht ze Marktplaats concurrentie aan gingen doen, maar dat zal wel meevallen, want ze rekenen Euro 0,99 per titel + 15% van de artikel prijs. En via Marktplaats kun je nog steeds gratis je eigen boeken verkopen.

Ik weet het, want ik heb afgelopen jaar veel van mijn eigen boeken verkocht: veel mensen blij gemaakt met waar ze al lang naar op zoek waren, ruimte in mijn eigen huis gekregen en … een paar centen voor nieuwe vloerbedekking en zo 😉 .

Maar wel een goed idee, dat je zowel oud als nieuw bij dezelfde leverancier kan krijgen. amazon deed het trouwens al lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s