3 thoughts on “Wikipedia op CD-rom

  1. Pingback: Fwrite.org » Blog Archive » Wiki DVD'tje erbij?

  2. Voor ons in het rijke deel van de wereld met internet toegang op iedere hoek van de straat is het inderdaad niet echt nodig om Wikipedia op dvd te hebben. Voor arme landen waar de onderwijs budgetten heel beperkt zijn is het de enige manier om voor relatief weinig geld toegang te krijgen tot heel veel informatie waartoe anders simpelweg geen toegang bestaat.

  3. Dat zeg je nou, maar dan hebben ze nog steeds een computer met een CD-rom nodig. Een tamelijk storingsgevoelig systeem.

    Als ze dan toch al een computer hebben, kunnen ze beter gesteund worden met een internet aansluiting: er zijn veel projecten op de derde wereld gericht die gratis wetenschappelijke info aanbieden via internet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s