Stofzuiger gedoe

Laat een reactie achter

Ik had een prima stofzuigertje van Bosch. Wat ik me alleen niet realiseerde toen ik hem kocht, was dat je per model andere stofzuigerzakken nodig hebt. Van dat model waren er bij ons in de buurt geen zakken te vinden 😦 . Dus maar die van een ander model genomen en (min of meer) op maat geknipt.
Maar in de loop van de tijd raakte daar steeds meer zand (onze honden brengen wat zand mee naar binnen) in het mechaniek, dus lang voor zijn tijd deed hij het niet goed meer.

Dus een nieuwe stofzuiger (een Hoover) gekocht, met een stapel stofzuigerzakken.

Nou hebben die stofzuigers tegenwoordig zo’n handig mechanisme om het snoer op te bergen. Wat ik dus niet zag toen ik hem kocht: deze heeft maar 3 meter snoer! En mijn kamer is ruim 5 meter lang, dus alleen voor de kamer moet ik de stekker al verplaatsen.
In de gang is maar aan een kant een stopcontact, heb ik dus een verlengsnoer nodig …
Wie bedenkt het toch dat je moet bezuinigen op dit soort dingen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s