Weblog Academic productivity

Laat een reactie achter

Ik heb onlangs ‘Academic productivity‘ gevonden. Een weblog die bestaat sinds september 2006 en die van zichzelf zegt:

ACADEMIC PRODUCTIVITY is a survival guide for the 21st century researcher. Written by a small team of academics focusing on the topics on knowledge acquisition, production and dissemination, new technologies and productivity strategies.

Zij hebben interessante logs over research, ‘social software’ , zoekmachines e.d. Een interessante post is bijv: Soft peer review? Social software and distributed scientific evaluation. Hun meest recente is: Comparison of academic search engines and bibliographic software.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s