Ervaringen met een portie literatuur per dag

Laat een reactie achter

Dailylit gaat uit van de veronderstelling dat als je geen tijd hebt om te lezen, maar je wel je mail leest, je misschien wel literatuur leest als je die in je e-mail box hebt ontvangen. Tsja, dat zou kunnen.

Ze hebben een hele selectie algemene literaire engelstalige boeken waar je uit kunt kiezen, en als je je email adres opgeeft krijg je vervolgens volgens een zelf te kiezen schema een mailtje in je bus met het volgende hoofdstuk / pagina / sectie.
Ik ben ermee begonnen, maar daar werd ik pas echt bloednerveus van: al die mailtjes in mijn mailbox die ik nog moet lezen…
Geef mij maar een gewoon gedrukt boek :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s