Anagrammen

1 Reactie

Internet anagram server (I rearrangement servant) geeft je anagrams voor wat je maar invoert. Het is wel engels-talig: voor het Nederlands moet je er nog wel wat bij verzinnen. De Nederlandse Wikipedia pagina over anagram verwijst je naar een paar ‘nederlandse taal’ programma’s, een daarvan is die van Oy Arrak Software en het leuke daarvan is dat je de taal kunt uitkiezen Engels, Frans, Duits, Deens, Noors, zelfs Latijn. En Nederlands natuurlijk.

  • Planet internet – pertinent laten
  • Balkenede – keelbanden

Amusant.

One thought on “Anagrammen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s