Proxy Magazine

Laat een reactie achter

Het is natuurlijk (weer / maar) een reclameblaadje, maar zo mooi! Adobe zegt zelf over zijn (haar?)  Adobe Magazine for Creative Professionals Proxy Magazine:

We’ve reinvented Proxy magazine to create the all-new Adobe Magazine for Creative Professionals. <knip> … discover fresh insight and tutorials from the wide world of visual communications. You’ll see work that’s breaking new ground, get an insider’s perspective on how it was created, and find new ideas and tools to enhance your own projects.

Vooral die foto’s van IJsland met de ‘mouseover’ spreken me aan. Natuurlijk willen ze ‘gewoon’ laten zien wat ook met Adobe kan, zoals bijv een heel rijtje radiobuttons die je aan kunt klikken en als formulier versturen, maar ze doen het echt wel heel ‘ classy’.

Kijk op de Adobe Magazine site: en kies voor ‘ Premier issue’ : dat is een ZIP bestand (ruim 7 mB) dat je eerst moet downloaden voor je het kunt openen. Je kunt je aanmelden voor toezending ervan. (Dat zal de link dan wel zijn, neem ik aan.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s